Call

Sötning

Här hittar du olika typer av sötningsmedel som är perfekta att använda när du ska baka, görra smoothies och mycket mer.


Agavenektar EKO

Agavenektar EKO

92kr Ex Tax: 82kr

Agavenektar EKO

Agavenektar EKO Agavesirap kan ersätta socker och honung i de flesta recept och uppskattas i vegans och vegetarisk matlagning. Agave från Raw Food butiken löser sig lätt i vatten och drycker samt är utmärkt att använda för desserter, hemgjord glass och bakverk. ..

92kr Ex Tax: 82kr

Bipollen EKO

Bipollen EKO

78kr Ex Tax: 70kr

Bipollen EKO

BipollenBipollen är laddat med protein, essentiella aminosyror, vitaminer och antioxidanter för att förbättra energinivåer, stärka immunförsvaret, och stödja hjärthälsan. För en näringsrik boost, strö bipollen på smoothies eller i din musli.Bipollens hälsoeffekterBipollen består av 40 procent protein, och anses vara ett komplett protein innehållande 22 aminosyror, inklusive alla de essentiella aminosyrorna, vilka är avgörande för att bygga protein i våra kroppar. Ofta kallas bipollen för den naturliga energiboostern, eftersom den innehåller ett stort antal näringsämnen för att avvärja trötthet. Dessa inkluderar B­-komplex-vitaminer, antioxidanter, mineraler och enzymer. OS­-idrottare brukar användabipollen för att öka sina energinivåer och uthållighet.Bipollen är en av de rikaste källorna till antioxidanter och enligt en studie från 2012 som publicerades i The Journal of Clinical Investigation fann man att..

78kr Ex Tax: 70kr

Kakaopulver Ekologiskt RAW

Kakaopulver Ekologiskt RAW

133kr Ex Tax: 119kr

Kakaopulver Ekologiskt RAW

KakaopulverKakao är en fantastisk källa till antioxidanter, och det innehåller ett överflöd av magnesium samt järn. Vårt ekologiska kakaopulver är ett hälsosamt alternativ till den konventionella alltför bearbetade ”kakaon” och används i bakning, varm choklad, desserter och smoothies. Kör på äkta kakao för bästa resultat, och ekologisk kakao är bättre för dig och för miljön.Kakaopulvers hälsoeffekterKakaopulver innehåller fler flavonoider än något annat livsmedel. Höga halter av antioxidanter kan skydda normala celler mot skador av fria radikaler. Vidare kan fytokemikalierna i flavonoider bekämpa diabetes. Enligt forskare kan regelbundet intag av kakao också sänka blodtrycket.Visste du att kakao innehåller mer antioxidanter per kopp jämfört med vin eller te? Forskare vid Cornell University publicerade anmärkningsvärda fynd om antioxidantkoncentrationen i kakao i tidskriften ’American Society Journal’. De fann att en kopp choklad innehåller nästan dubbelt som mycket antioxidanter ..

133kr Ex Tax: 119kr

Mullbär EKO

Mullbär EKO

152kr Ex Tax: 136kr

Mullbär EKO

Mullbär, ekologiskt & rawEtt väldigt gott och sötsmakande bär som vi kommer från Turkiet och är EU-ekologiskt certifierade.Det finns fyra starka faktorer som gör mullbär till ett superbär med få övermän(bär). Den första är dess funktion som antioxidant, och då framför allt genom att den kryllar av antocyaniner, som bland annat är anti-inflammatoriska. De förbättrar blodcirkulationen och sägs även sänka blodtrycket och minska risken för hjärtsjukdom. Faktor nummer två stavas fibrer, då en portion mullbär utgör 20% av ditt rekommenderade fiberintag och är bra både för blodsockret och för att sänka kolesterolnivån.Den tredje faktorn är c-vitamin. Mullbär innehåller fler av dessa än apelsiner, och en portion mullbär utgör 190% av den rekommenderade dagliga dosen. Inte illa alltså! C-vitamin skyddar bland annat ditt immunförsvar. Slutligen innehåller mullbär en mängd andra mineraler, framför allt järn och kalcium. Det är med andra ord ett riktigt mångsidigt och näringsrikt bär.Användni..

152kr Ex Tax: 136kr

Xylitol 250g

Xylitol 250g

75kr Ex Tax: 67kr

Xylitol 250g

Denna naturligt förekommande sockeralkohol sägs vara ett av de hälsosammaste sötningsmedel du kan hitta. Till skillnad från socker, såsom sackaros och fruktos, är xylitol en sockeralkohol, som inte främjar karies. Även om den klassas som en kolhydrat har den en låg glykemisk inverkan pågrund av sin långsamma absorption i mag-tarmkanalen, och dess kalorimängd är cirka 1/3 lägre än andra kolhydrater ..

75kr Ex Tax: 67kr

Yaconsirap Ekologisk RAW 250ml

Yaconsirap Ekologisk RAW 250ml

144kr Ex Tax: 129kr

Yaconsirap Ekologisk RAW 250ml

Yaconsirap ..

144kr Ex Tax: 129kr

Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)