Call
  • Vitamix TNC 5200

Vitamix TNC 5200

Tillverkare:Vitamix
Modell:Vitamix TNC 5200
Availability:I lager
  • 6,495kr

  • Ex Tax:5,196kr

Available Options


0 reviews Skriv recension

Perfekt till Raw Food och vanlig mat


Nyhet: 7års garanti
Optimalt näringsupptag tack vare mikro-mixning
Fiberfria drinkar
Rekommenderad av Raw food kockar över hela världen
Okrossbar proffesionell kvalitet

Vitamix TNC 5200 är unik. Den gör inte bara världens krämigaste smoothies, den mjukaste glassen och de mest himmelska sopporna som vi någonsin har smakat, utan också krämiga smörgåspålägg, fruktdesserter, cocktails och så mycket, mycket annat gott också.

Vitamix TNC 5200 har i ryggen över 70 års erfarenhet som har koncentrerats ihop i denna enastående mixer som slår sönder cellväggarna i din mat utan att förorsaka någon skada med värme. Vitamixen frigör vitaminer och mineraler som sedan omgående blir mottagliga av din kropp och matsmältningssystemet. För din kropp innebär detta väldigt lite matsmältnings arbete men högt näringsupptag. Utöver att Vitamixvitaminerna frigörs så frigör också Vitamix aromerna i din mat. Maten hålls levande samtidigt som du får en intensiv smak.

Vitamix TNC 5200 kombinerar funktionerna hos många olika köksmaskiner i en enda maskin som: mixer, glassmaskin, sädeskvarn, degknådningsmaskin, iskross, grönsaksrivare och köttkvarn.

Den patenterade designen på mixerns kanna gör att maten hela tiden slungas tillbaks mot skärbladen när man mixar. Detta är en av anledningar till att Vitamix är så älskad av såväl  Rawfood kockar som elitkockar på världens främsta restauranger.

Vitamix TNC 5200 är dessutom mycket enkel att använda - med sin nya höghastighetmotor har Vitamix TNC 5200 en uteffekt på hela 1000 W. Du kan variera hastigheten med ett flertal olika hastigheter eller sätta på turbon. Föra att rengöra din Vitamix TNC 5200 häller du bara lite vatten i mixerkannan och låter mixern köra i 15 sekunder, KLART!
Prestandan på Vitamix TNC 5200 är ett rent nöje vid användningen.

Garanti: 84 månader
Hastigheter: Nivå 1: Variabel, Nivå 2: Turbo
Effekt: 230 volt, 1000-1200 Watt
Dimensioner: 18,5 x 21 x 51 cm (Bred/Djup/Höjd), 5 kg.

Inkluderat vid leverans av Vitamix TNC 5200
Vitamix Mixer 5200, kanna (2 l) med blöt blad, lock, stav, handledning, instruktions-DVD