Call
  • Sedona Torkugn

Sedona Torkugn

Tillverkare:Sedona
Modell:Sedona™ raw food dehydrator
Availability:I lager
  • 4,495kr

  • Ex Tax:3,596kr

0 reviews Skriv recension

Seedona Torkugn för Raw Food

Den nya Seedona raw food torkugn är det pålitliga sättet att dehydrera din mat till raw food kvalitet eftersom den har ett digitalt mätsystem för korrekt temperatur kontroll.
Detta försäkrar att viktiga vitaminer och näringsämnen bevaras i den torkade maten. Du väljer önskad temperatur på en skala mellan 30 grader och 68 grader Celcius. Seedona raw food dehydrator mäter temperaturen och reglerar den med extrem noggranhet. En digital timer låter dig ljustera dehydreringstiden efter dina krav. I inställningsläget "continuous" så stänger Seedona raw food dehydrator automatiskt av sig efter 150 timmars oavbruten dehydrering.

Till skillnad från många andra matdehydratorer så cirkulerar luften i Seedona raw food dehydrator horisontellt istället för vertikalt. Den stora fördelen med detta är att luften fördelas mer jämnt över varje torkram från bakre delen och till den främre delen. Den horisontella fördelningen av luften torkar maten mycket bättre, vilket låter dig bredda dina raw food kreationer för att även inkludera kakor, pizzor, levande bröd, vegetarisk kebab, kakbaser, fruktkebaber och mycket annat dessutom.

Seedona raw food dehydrator öppnas upp med en högkvalitets glasdörr som gör det möjligt att se maten när som helst under torkningsprocessen. Seedona raw food dehydrator arbetar mycket tyst till och med i "normal" läget, men om du vill att den skall vara ännu tystare så kan du ställa in den på "natt" läget. Seedona raw food dehydrator kommer då att arbeta med ännu mindre ljud så att du kan sova samtidigt utan att störas.

Seedona raw food dehydrator har två seperata tork-kammare. Om du inte har så mycket som du skall torka så kan du enkelt halvera din torkningskapacitet  genom att trycka på en knapp och spara energi. Detta är mycket användbart om du ibland vill torka bara för dig själv och ibland för hela familjen.
Seedona raw food dehydrator har 9 torkramar och ger med dessa en total torkyta på 9.423 cm2. För att torka mat som är lite högre än normalt (som raw pizza med topping), ta enkelt bort så många torkramar ovanför som behövs.

Seedona raw food dehydrator är raw food dehydratorn anpassad för det moderna raw food köket. Modern och elegant i designen med en genuin glsdörr, den är digital, tyst och energi effektiv.

Inkluderat vid leverans:
Seedona raw food dehydrator, 9 öppna torkramar i plast med nät (1.047 cm2 per torkram), 1 torkugnsavdelare.